Një çift dhe fëmija i tyre i adoptuar

Adoptimi

Procesi që ju bën juve prindin e ligjshëm të fëmijës së dikujt tjetër.

Adoptie

Procedure waardoor u de wettelijke ouder wordt van een kind van iemand anders.

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma