Një grua duke i bërë felacion një burri

Felacioni

Nëse i bëni felacion një burri, ju puthni, lëpini dhe thithni penisin dhe kokën e penisit të tij. Felacioni është seks oral.

Pijpen

De penis en eikel van een man kussen, likken, in de mond nemen en eraan zuigen. Pijpen is orale seks.

Termi standard: Pijpen
Neutral: Blowjob, zuigen, afzuigen
Formal: Fellatio

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma