Vulva ku tregohet himeni

Himeni

Kurorë elastike prej indi në hyrje të vaginës. Forma dhe madhësia e himenit ndryshojnë te çdo grua.

Maagdenvlies

Soepel randje weefsel bij de ingang van de vagina. De vorm en grootte van het maagdenvlies is bij elke vrouw anders.

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma