Organet seksuale të dukshme të gruas ku tregohet klitori

Klitori

Organ shumë i ndjeshëm pikërisht sipër hapjes së vaginës, ku bashkohen buzët gjinore të brendshme. Kur klitori preket dhe përkëdhelet, gruaja mund të ketë një orgazëm.

Clitoris

Erg gevoelig orgaan juist boven de opening van de vagina, waar de binnenste schaamlippen samenkomen. Wanneer de clitoris wordt aangeraakt en gestreeld, kan een vrouw een orgasme krijgen.

Termi standard: Clitoris
Neutral: Kittelaar, klit

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma