Kontracepsioni

Mjetet dhe metodat për parandalimin e shtatzanisë. Prezervativët dhe pilulat kontraceptive janë shembuj të metodave të kontracepsionit.

Anticonceptie

Middelen en methoden om zwangerschap te voorkomen. Het condoom en de pil zijn voorbeelden van anticonceptie.

Termi standard: Anticonceptie
Neutral: Contraceptie, voorbehoedsmiddelen

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma