Kujdesi pas lindjes

Kujdesi për një grua dhe për foshnjën e saj pas lindjes. Një mami kujdeset për gruan dhe për foshnjën e saj në shtëpi ose në spital.

Zorg na de geboorte

Verzorging van een vrouw en haar kind na de bevalling. Een vroedvrouw verzorgt de vrouw en haar kind thuis of in het ziekenhuis.

Termi standard: Zorg na de geboorte
Neutral: Postnatale zorg

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma