Penis ku tregohet lafsha

Lafsha

Pjesë lëkure mbi kokën (fundin) e penisit. Lafsha e mbron kokën nga bakteret dhe nga gjëra të tjera. Burrave të bërë synet ua kanë hequr lafshën.

Voorhuid

Stukje huid over de eikel (topje) van de penis. De voorhuid beschermt de eikel onder meer tegen bacteriën. Mannen die besneden zijn hebben geen voorhuid meer.

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma