Mamia

Dikush që është trajnuar për t'u kujdesur për gratë para, gjatë dhe pas lindjes. Mamia mund të japë gjithashtu (këshilla për) kontracepsion. Mamia mund të jetë burrë ose grua.

Verloskundige

Iemand die gestudeerd heeft om vrouwen te begeleiden voor, tijdens en na de bevalling. Bij de verloskundige kunt u ook terecht voor anticonceptie. Een verloskundige kan een man of een vrouw zijn. 

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma