Prezervativi

Prezervativi

Mbulesë prej gome të hollë që burri e vesh mbi penisin e tij të erektuar. Prezervativi kap spermën kur burri ejakulon. Prezervativi ju mbron nga virusi HIV dhe nga shumica e IST-ve, dhe parandalon shtatzëninë e paplanifikuar (është një metodë kontracepsioni). Çdo prezervativ duhet ta përdorni vetëm një herë.

Condoom

Aansluitend rubberen hoesje dat over de stijve penis wordt gedaan. Een condoom vangt het sperma op wanneer de man een zaadlozing heeft. Een condoom beschermt tegen hiv en de meeste soa's en voorkomt ongeplande zwangerschap (anticonceptie). U mag een condoom maar 1 keer gebruiken.

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma