Detaj i një ene gjaku me rruazat e bardha të gjakut që janë duke mbrojtur trupin ndaj infeksioneve

Sistemi imunitar

Sistemi natyror i cili mbron trupin ndaj viruseve, baktereve, parazitëve dhe kërpudhave.

Afweersysteem

Natuurlijk systeem dat het lichaam beschermt tegen virussen, bacteriën, parasieten en schimmels.

Termi standard: Afweersysteem
Neutral: Immuunsysteem, immuniteitssysteem

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma