Burrë duke tërhequr penisin nga vagina pak para ejakulacionit

Tërheqja

Tërheqja e penisit jashtë vaginës pak para ejakulacionit. Kjo është një mënyrë natyrore, por jo shumë e sigurt, për parandalimin e shtatzënisë (kontracepsion). Burrat nuk tërhiqen gjithmonë në kohën e duhur dhe spermatozoidet mund të pikojnë nga penisi para ejakulacionit.

Terugtrekken

De penis juist voor de zaadlozing uit de vagina halen. Dit is een natuurlijke, maar onveilige manier om een zwangerschap te voorkomen (anticonceptie). Mannen trekken niet altijd op tijd terug. Zaadcellen kunnen uit de penis druppelen voor de zaadlozing.

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma